Vi bringer her noen gode tilbakeglimt på Hafrsfjord Rulleskigruppe.

Nettsidene er laget av Per Arne Baltzersen og Lars Vagle.

Det var høsten 2006 Per Arne fant ut han skulle starte en rulleskigruppe på Hafrsfjord. En gruppe med faste treningstider. Og like viktig skulle gruppen være uavhengig og åpen for alle. Slik har gruppen forblitt også. Alle klubber, bedriftsidrettslag og privatpersoner ble invitert til å delta og mange kom.

Rulleskigruppen høsten 2006

Som Per Arne skrev i 2006 «Gruppen er uavhengig og står på egne ben. Alle er velkommen».

Rulleskigruppen høsten 2007

Gruppen hadde mange faste deltakere og noen som kom og gikk. I 2007 var det deltakere fra flere klubber, bedrifter og noen uten klubb. Per Arne skrev «Dette er et åpent tilbud til alle», «Rulleskigruppen for alle – et tilbud om organisert trening på rulleski i Stavanger». Det finnes ikke idrettslag for langrenn i Stavanger så dette passet jo meget bra, og gratis var det.

I slutten av 2007 ble rulleskigruppen omtalt i «Skispor»-bladet og deltakerne er fra flere lokale klubber. Rulleskigruppen er uavhengig av alle klubber og ikke alle treningsøktene har skiklubbmedlemmer. Uansett er alle velkommen.

Hafrsfjord rulleskigruppe 2008

I gruppen tredje sesong, høsten 2008, inviterte gruppen en dag til rulleskikurs og noen erfarne frivillige meldte seg som  instruktører. Høsten kom og gikk. Noen dager med veldig fint vær som på bildet og Per Arne har kameraet klart.

Er du nybegynner og uten klubb er det bare å møte opp å få hjelp. Per Arne eller andre erfarne hjelper deg med teknikk og trening. Det er fritt fram for å gi innspill på treningene eller selv instruere. Om noen ønsker hardere trening i høyt tempo deler vi oss opp i grupper så det blir noe for alle.

Så spoler vi raskt frem til 2010. Rulleskigruppen med torsdagstreningene er helt den samme som høsten 2006.
Årets offisielle oppstart på fellestreningene ble i 2010 den 20.mai. Året etterpå startet de offisielle fellestreningene 12.mai 2011 i fint solskinn. Etter en pause siden slutten av mars. Året 2013 starter fellestreningene torsdag den 23.mai 2013. Vel møtt!

Høsten 2013 kom en fyldig artikkel på SkiAktiv om rulleskigruppen vår. God lesing.

God sesongstart 20.mai 2010

Vi takker alle deltakerne for god trening i alle disse årene.

Det koster ingenting å delta på disse treningene og intet medlemskap kreves og slik vil det også alltid være. Velkommen til rulleskitrening ved Hafrsfjord!

Hafrsfjord Rulleskigruppe våren 2011

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s